• Mbështetje Call +86 186 7588 7206

Hip-Hop lartë Amusement Equipment

yixunpan was established in 2014. The original intention was to solve the technical service and multi-channel promotion problems of foreign trade companies in Guangzhou, Foshan, Dongguan, and Shenzhen that only guarantee keyword rankings but not guarantee the results of the inquiry.

Notes For Indoor Playground

Notes for indoor playground: Follow the instructions for indoor playground. Before entering the indoor playground,

Kids Indoor Playground Project Presentation

Kids indoor playground is designed according to the characteristics of children, through scientific three-dimensional c…

August Guangzhou Indoor Playground Exhibition

On August 3, 2020, 2020Asia Amusement &Attractions Expo was held in Guangzhou. Guangzhou High Hip-Hop Amusement Equ…

Children’s pirate ship

The function of children's pirate ship: practice children's arm strength and endurance, and cultivate the coordinati…

 • treg

  10 Përvoja vjet operaion të tregut,metodat e menaxhimit shkencor,ide të reja.

 • Produkt

  R & D të fortë ekip,zhvilluar qindra e pajisjeve dëfrim fëmijë të rinj s,dizajn unik krijuese.

 • cilësi

  shesh lojërash tona shtëpie janë 100% i sigurt,i shëndetshëm,higjienë,kemi marrë certifikatë CE.

 • çmim

  fabrikë të madhe modren,kosto më të ulët,Nuk kompani tregtare.

 • përfitimit

  investime të vogla për një herë,por ajo sjell përfitime afatgjata.

 • shërbim

  shërbimit të pazgjidhura,përvojë në operimin e tregut të pjekur,hartuar lirshëm dhe të shpejtë dy javë ofrimit.

Enquiry TANI